midas_border

Nieuws & activiteiten

Herfstvakantie – Pompoenfestijn

De herfstvakantie vier je in Asten!

Haal je stempelkaart op en doe mee met de gratis kinderactiviteiten in het centrum van Asten! Ook leuk; maak gebruik van de pendeltrein en/of bezoek de pompoendagen bij het Klok & Peel museum. Het Pompoenfestijn is van 14 t/m 19 oktober tussen 12-17 uur. Kijk voor alle informatie op www.pompoenfestijnasten.nl. Zie hieronder wat er allemaal te doen is bij Midas.

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Ilse Maas

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Ilse Maas. Ze is 32 jaar, eigenaresse van Huysluk en Baboba en woonachtig in Asten.

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Mia Koning

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Mia Koning. Ze is eigenaresse van Etos in Asten, Deurne en Eersel samen met haar man Ronald.

Lees meer

SHOPPING SUNDAY

Zondag 1 september is het van 13.00-17.00 uur  Shopping Sunday!

Er zullen verschillende actiekraampjes staan en de nieuwe najaarscollectie is te bekijken. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals haren vlechten, schminken, knutselen en een hapje en drankje. In het centrum van Asten vindt een braderie plaats.

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen, eigenaresse van Livera gevestigd in Bladel en Asten. Ze is 49 jaar oud en sinds kort woonachtig in Tilburg.

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort, eigenaar van Pasta e Più. Ze is 27 jaar oud en woont in Eindhoven maar komt oorspronkelijk uit Asten.

Lees meer

Midas Kadobon

De Midas Kadobon is erg populair onder de bezoekers van Midas, de bon kan namelijk bij alle winkels worden ingeleverd. Super handig toch?!

Lees meer

Volg ons op Instagram!

Volg Midas op Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en nog veel meer! Volg —> @midaswinkelcentrum

midas_border