midas_border

Aanstaande zondag is het koopzondag

Nieuws & activiteiten

Ondernemer in de Spotlights: Marrit Willart

Een nieuwe ondernemer in de spotlight: Marrit Willart

Ze is 49 jaar, getrouwd met Mario en heeft 2 dochters. Toen ze in dienst kwam bij Beheermaatschappij, begon ze als verkoopchef bij Hema Panningen. Nu is ze vooral achter de schermen actief bij Primera (o.a.).

Meer weten? Lees dan gauw verder!

Lees meer

Werkzaamheden parkeerdek

Update 20-9-2020

Deel 1 is klaar en opgeleverd. U kunt vanaf de Tuinstraat in- en uitrijden en parkeren op het vernieuwde stuk. Op drukke momenten zullen de medewerkers van SAS u helpen.

Parkeerplaats vol? Dan kunt u..

Lees meer

Koopzondag 6 september

Zondag 6 september is het koopzondag in Asten en bij Midas. De winkels zijn open van 13 tot 17 uur. Speciaal voor alle bezoekers; bij een Midas aankoop ontvang je een big shopper of kinderfun pakket cadeau.

Shop lokaal, shop verstandig en shop met afstand!

Ondernemer in de spotlights: Laurens Hoeben

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Laurens Hoeben. Samen met zijn vrouw Maaike Hoeben zijn ze de eigenaren van Slagerij Hoeben. Ze zijn 50 en 51 jaar jong en wonen natuurlijk in Asten.

Meer weten?
Lees dan gauw verder!

Lees meer

Kleurplaat Midas

Heb jij deze te gekke kleurplaat niet ontvangen? Download hem dan via de link. Kleurplaat Midas-Ik vind je lief

Geef hem aan iemand die je lief vindt of bewaar hem lekker zelf. Veel plezier met kleuren!

(ontwerp Cor Vissers)

Ondernemer in de spotlights: Daisy Linders

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Daisy Linders. Ze is eigenaresse van Deezz Menswear, 51 jaar en woont in Ommel. Meer weten? Lees gauw verder!

Lees meer

Corona protocol Midas

Beste bezoekers,

U bent van harte welkom!

In verband met het Corona-virus vermijden wij fysiek contact en waarderen het wanneer u met pin betaald. U krijgt van ons natuurlijk een glimlach en de service die u van ons gewend bent!

Lees meer

Ondernemer in de Spotlights: Thijs van Rooij

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Thijs van Rooij (foto rechts). Hij is eigenaar van Telecombinatie Asten (en ook van vestiging Gemert en Deurne), is 32 jaar en komt uit Vlierden. Hij woont daar met veel plezier samen met zijn vrouw Loes.

Lees meer

Ondernemers in de spotlights: Ellen & Anne van Bussel

Deze keer bij Ondernemers in de spotlights: Ellen en Anne van Bussel. Ze zijn allebei eigenaresse bij Juwelier van Bussel en schoonzussen van elkaar.

Lees meer

Midas wordt steeds groener

Midas gaat voor een duurzame toekomst! Sinds de zomermaanden liggen er op het winkelcentrum zonnepanelen.
Wij zijn er blij mee en hopen op veel zon.

Midas Kadobon

De Midas Kadobon is erg populair onder de bezoekers van Midas, de bon kan namelijk bij alle winkels worden ingeleverd. Super handig toch?!

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Ilse Maas

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Ilse Maas. Ze is 32 jaar, eigenaresse van Huysluk en Baboba en woonachtig in Asten.

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Mia Koning

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Mia Koning. Ze is eigenaresse van Etos in Asten, Deurne en Eersel samen met haar man Ronald.

Lees meer

Volg ons op Instagram!

Volg Midas op Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en nog veel meer! Volg —> @midaswinkelcentrum

Ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen, eigenaresse van Livera gevestigd in Bladel en Asten. Ze is 49 jaar oud en sinds kort woonachtig in Tilburg.

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort, eigenaar van Pasta e Più. Ze is 27 jaar oud en woont in Eindhoven maar komt oorspronkelijk uit Asten.

Lees meer
midas_border