Nieuws & activiteiten

Kerst outlet

Een tijdelijke kerst outlet in de Midas. Hier vind je prachtige kerstdecoratie om je hele huis gezellig in kerstsfeer te brengen. Kom snuffelen in deze gezellige outlet!

Just 4 Fun opent in de Midas!

Vrijdag 12 november is Just 4 Fun geopend. Een vrolijke winkel vol met speelgoed en kado’s.

Hier kun je terecht voor al je december inkopen, maar natuurlijk ook om dat ene leuke kadootje te vinden voor die verjaardag. Of wil je leuk speelgoed dat past bij het uitdagingsniveau van je kindje? Kom shoppen bij Just 4 Fun.

Tijdelijk geen koopavond

Naar aanleiding van een nieuwe set aan coronamaatregelen mogen de winkels in de Midas maar tot maximaal 18 uur open blijven!

Albert Heijn is elke dag geopend tot 20 uur. Bakkerij Broekmans, Slagerij Hoeben, Etos en Subway zijn op vrijdag geopend tot 20 uur.

Wim van der Loo met pensioen

Na ruim 28 jaar heeft Wim van der Loo afscheid genomen van zijn winkel en is met pensioen gegaan.

Per 1 november kunnen schoenen voor reparaties ingeleverd naast de servicebalie van Albert Heijn Asten. Hier is een prijslijst aanwezig met de kosten per reparatie. Voor de vermaking van sleutels kun je terecht bij de Hubo in Asten.

Programma Jublileumfeest

Joehoe, het programma voor het jubileumfeest is bekend. Kom op 20, 23, 25 t/m 30 oktober naar het winkelcentrum (of Rabopand) en feest met ons mee.
Vertrouwde activiteiten zoals schminken, ballonartiesten, knutselen en glittertattoos worden weer georganiseerd! Klik op lees meer en download het programma.

Tot gauw!

 

Lees meer

Stempelactie

Op woensdag 1 september start onze jubileum actie en maak je kans op te gekke hoofdprijzen! Kom winkelen bij Midas, ontvang stempels en wie weet win jij een weekendje Beekse Bergen, een luchtballonvaart voor 2 personen, een elektrische fiets of een scooter. Lees hieronder de spelregels!

 

Lees meer

Vrijdag = koopavond tot 20 uur

Wijziging! Midas is op vrijdagavond geopend tot 20 uur. Met uitzondering van: Albert Heijn AstenHemaFlowersTelecombinatie AstenPrimera, Deezz Menswear en Shake-It. Zij blijven geopend tot 21 uur.

Lees meer

Midas 50 jaar

In 2021 bestaat Midas maar liefst 50 jaar! Op 27 oktober is de officiële dag maar we zijn al begonnen met feesten op de 50e dag van het jaar.
Want waarom 1 dag feesten als het ook het hele jaar kan?!

Lees meer

Brochure Midas

Bekijk de flyer ook online! Lees alles over te gekke initiatieven en acties bij onze eigen ondernemers.

Ondernemer in de Spotlights – Yvon Blommers-Verstappen

Tijd voor een Ondernemer in de Spotlight! Maak kennis met Yvon Blommers- Verstappen van Pril Geluk.

Hallo allemaal!

Ik ben Yvon Blommers-Verstappen en ik ben 29 jaar oud. Ik ben trotse eigenaresse van Pril Geluk. Zelf ben ik woonachtig in Someren, maar breng dus veel van mijn tijd door in de winkel in Asten!

Benieuwd naar de toekomst van Pril Geluk en het favoriete product? Lees dan gauw verder.

Lees meer

Ondernemer in de Spotlights: Marrit Willart

Een nieuwe ondernemer in de spotlight: Marrit Willart

Ze is 49 jaar, getrouwd met Mario en heeft 2 dochters. Toen ze in dienst kwam bij Beheermaatschappij, begon ze als verkoopchef bij Hema Panningen. Nu is ze vooral achter de schermen actief bij Primera (o.a.).

Meer weten? Lees dan gauw verder!

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Laurens Hoeben

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Laurens Hoeben. Samen met zijn vrouw Maaike Hoeben zijn ze de eigenaren van Slagerij Hoeben. Ze zijn 50 en 51 jaar jong en wonen natuurlijk in Asten.

Meer weten?
Lees dan gauw verder!

Lees meer

Kleurplaat Midas

Heb jij deze te gekke kleurplaat niet ontvangen? Download hem dan via de link. Kleurplaat Midas-Ik vind je lief

Geef hem aan iemand die je lief vindt of bewaar hem lekker zelf. Veel plezier met kleuren!

(ontwerp Cor Vissers)

Ondernemer in de spotlights: Daisy Linders

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Daisy Linders. Ze is eigenaresse van Deezz Menswear, 51 jaar en woont in Ommel. Meer weten? Lees gauw verder!

Lees meer

Ondernemer in de Spotlights: Thijs van Rooij

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Thijs van Rooij (foto rechts). Hij is eigenaar van Telecombinatie Asten (en ook van vestiging Gemert en Deurne), is 32 jaar en komt uit Vlierden. Hij woont daar met veel plezier samen met zijn vrouw Loes.

Lees meer

Ondernemers in de spotlights: Ellen & Anne van Bussel

Deze keer bij Ondernemers in de spotlights: Ellen en Anne van Bussel. Ze zijn allebei eigenaresse bij Juwelier van Bussel en schoonzussen van elkaar.

Lees meer

Midas Kadobon

De Midas Kadobon is erg populair onder de bezoekers van Midas, de bon kan namelijk bij alle winkels worden ingeleverd. Super handig toch?!

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Mia Koning

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Mia Koning. Ze is eigenaresse van Etos in Asten, Deurne en Eersel samen met haar man Ronald.

Lees meer

Volg ons op Instagram!

Volg Midas op Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en nog veel meer! Volg —> @midaswinkelcentrum

Ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen, eigenaresse van Livera gevestigd in Bladel en Asten. Ze is 49 jaar oud en sinds kort woonachtig in Tilburg.

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort, eigenaar van Pasta e Più. Ze is 27 jaar oud en woont in Eindhoven maar komt oorspronkelijk uit Asten.

Lees meer