Aanstaande zondag is het koopzondag

Nieuws & activiteiten

Modellen gezocht

Voor een fotoshoot 📷 in de Midas zijn we op zoek naar modellen. Lijkt het jou leuk om te shinen 🤩 in Midas winkelcentrum? En heb jij tijd op donderdag 29 september tussen 15 en 17 uur? Laat het ons dan gauw weten!
We zijn op zoek naar een gevarieerde groep, van jong tot oud.
Geef je op of stuur een mail voor meer informatie naar info@midaswinkelcentrum.nl

Je eigen Pop-upwinkel!

Start je eigen POP-UP winkel

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om je eigen winkel te hebben? Of loop je al een hele tijd met een goed commercieel idee, maar geen ruimte om die leuke winkel te starten?
Midas winkelcentrum stelt een mooie, grote winkelruimte beschikbaar!

Lees meer

Vaderdag!

Kom zaterdag 18 juni naar Midas Winkelcentrum. Je kunt hier alles vinden om je papa te verrassen met vaderdag. Tussen 13 en 15 uur kun je ook nog een superleuke traktatie knutselen voor papa.

Moederdag!

Zaterdag 7 mei brengen we jullie in de stemming voor moederdag! Kom naar Midas winkelcentrum, waar je heerlijk kunt shoppen en het perfecte cadeautje voor je moeder kunt vinden. Ook delen we tussen 13 en 15 uur Mimosa’s (alcoholvrij) uit voor mama’s. En knutsel nog iets moois voor je moeder.

Vrolijk Pasen!

Pasen komt er aan!

Goede vrijdag 15 april, geen koopavond, het winkelcentrum is vanaf 18.00 uur gesloten.
Zaterdag 16 April normaal geopend, de Paashaas deelt lekkers uit!
Eerste en Tweede paasdag is het winkelcentrum gesloten!

M.u.v. Albert Heijn en Subway. Check de actuele openingstijden van de winkels op de website.

Carnaval!

Carnaval mag dit jaar gevierd worden! Hoe heerlijk is dat?

Het winkelcentrum is deze dagen gesloten. Zaterdag geopend als normaal. Zondag AH en Subway geopend.

Maandag: Albert Heijn, HEMA, Etos en Subway geopend. Dinsdag: Slagerij Hoeben, Bakkerij Broekmans, Etos, AH, HEMA en Subway geopend

Midas Enquête

Deze week doen we onderzoek naar de behoefte van de klant betreffende openingstijden. Jij kunt ons hierbij helpen!

Vul onderstaande enquête in.

Enquête starten!

 

Elke tiende unieke ingevulde enquête belonen we met een Midas kadobon van 10 euro!

Lees meer

Wij mogen weer open!

Yes! De #injehemd actie heeft haar vruchten afgeworpen. Vrijdag 14 januari kregen we het verlossende nieuws dat contactberoepen en niet-essentiële winkels hun deuren weer mogen openen voor klanten. Daar zijn we heel blij mee. Dankjewel dat jullie allemaal netjes een mondkapje dragen en natuurlijk vragen we jullie medewerking om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Zo houden we de boel samen veilig.

Gezellig om jullie weer te zien in het winkelcentrum. Tot snel!

Click & Collect

Vanwege de nieuwe lockdown maatregelen zijn winkels enkel geopend voor click en collect. Alle ondernemers hebben dit speciaal voor u ingericht. Hier vindt u een overzicht van alle ondernemers en hoe u kunt bestellen. Update: inmiddels zijn alle winkels weer geopend en kunt u terecht in de winkel!

Lees meer

Just 4 Fun opent in de Midas!

Vrijdag 12 november is Just 4 Fun geopend. Een vrolijke winkel vol met speelgoed en kado’s.

Hier kun je terecht voor al je december inkopen, maar natuurlijk ook om dat ene leuke kadootje te vinden voor die verjaardag. Of wil je leuk speelgoed dat past bij het uitdagingsniveau van je kindje? Kom shoppen bij Just 4 Fun.

Tijdelijk geen koopavond

Naar aanleiding van een nieuwe set aan coronamaatregelen mogen de winkels in de Midas maar tot maximaal 18 uur open blijven!

Albert Heijn is elke dag geopend tot 20 uur. Bakkerij Broekmans, Slagerij Hoeben, Etos en Subway zijn op vrijdag geopend tot 20 uur.

Wim van der Loo met pensioen

Na ruim 28 jaar heeft Wim van der Loo afscheid genomen van zijn winkel en is met pensioen gegaan.

Per 1 november kunnen schoenen voor reparaties ingeleverd naast de servicebalie van Albert Heijn Asten. Hier is een prijslijst aanwezig met de kosten per reparatie. Voor de vermaking van sleutels kun je terecht bij de Hubo in Asten.

Programma Jublileumfeest

Joehoe, het programma voor het jubileumfeest is bekend. Kom op 20, 23, 25 t/m 30 oktober naar het winkelcentrum (of Rabopand) en feest met ons mee.
Vertrouwde activiteiten zoals schminken, ballonartiesten, knutselen en glittertattoos worden weer georganiseerd! Klik op lees meer en download het programma.

Tot gauw!

 

Lees meer

Stempelactie

Op woensdag 1 september start onze jubileum actie en maak je kans op te gekke hoofdprijzen! Kom winkelen bij Midas, ontvang stempels en wie weet win jij een weekendje Beekse Bergen, een luchtballonvaart voor 2 personen, een elektrische fiets of een scooter. Lees hieronder de spelregels!

 

Lees meer

Vrijdag = koopavond tot 20 uur

Wijziging! Midas is op vrijdagavond geopend tot 20 uur. Met uitzondering van: Albert Heijn Asten, Hema, Flowers, Telecombinatie Asten, Primera, Deezz Menswear en Shake-It. Zij blijven geopend tot 21 uur.

Lees meer

Midas 50 jaar

In 2021 bestaat Midas maar liefst 50 jaar! Op 27 oktober is de officiële dag maar we zijn al begonnen met feesten op de 50e dag van het jaar.
Want waarom 1 dag feesten als het ook het hele jaar kan?!

Lees meer

Brochure Midas

Bekijk de flyer ook online! Lees alles over te gekke initiatieven en acties bij onze eigen ondernemers.

Ondernemer in de Spotlights – Yvon Blommers-Verstappen

Tijd voor een Ondernemer in de Spotlight! Maak kennis met Yvon Blommers- Verstappen van Pril Geluk.

Hallo allemaal!

Ik ben Yvon Blommers-Verstappen en ik ben 29 jaar oud. Ik ben trotse eigenaresse van Pril Geluk. Zelf ben ik woonachtig in Someren, maar breng dus veel van mijn tijd door in de winkel in Asten!

Benieuwd naar de toekomst van Pril Geluk en het favoriete product? Lees dan gauw verder.

Lees meer

Ondernemer in de Spotlights: Marrit Willart

Een nieuwe ondernemer in de spotlight: Marrit Willart

Ze is 49 jaar, getrouwd met Mario en heeft 2 dochters. Toen ze in dienst kwam bij Beheermaatschappij, begon ze als verkoopchef bij Hema Panningen. Nu is ze vooral achter de schermen actief bij Primera (o.a.).

Meer weten? Lees dan gauw verder!

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Laurens Hoeben

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Laurens Hoeben. Samen met zijn vrouw Maaike Hoeben zijn ze de eigenaren van Slagerij Hoeben. Ze zijn 50 en 51 jaar jong en wonen natuurlijk in Asten.

Meer weten?
Lees dan gauw verder!

Lees meer

Kleurplaat Midas

Heb jij deze te gekke kleurplaat niet ontvangen? Download hem dan via de link. Kleurplaat Midas-Ik vind je lief

Geef hem aan iemand die je lief vindt of bewaar hem lekker zelf. Veel plezier met kleuren!

(ontwerp Cor Vissers)

Ondernemer in de spotlights: Daisy Linders

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Daisy Linders. Ze is eigenaresse van Deezz Menswear, 51 jaar en woont in Ommel. Meer weten? Lees gauw verder!

Lees meer

Ondernemer in de Spotlights: Thijs van Rooij

Deze keer bij Ondernemer in de Spotlights: Thijs van Rooij (foto rechts). Hij is eigenaar van Telecombinatie Asten (en ook van vestiging Gemert en Deurne), is 32 jaar en komt uit Vlierden. Hij woont daar met veel plezier samen met zijn vrouw Loes.

Lees meer

Ondernemers in de spotlights: Ellen & Anne van Bussel

Deze keer bij Ondernemers in de spotlights: Ellen en Anne van Bussel. Ze zijn allebei eigenaresse bij Juwelier van Bussel en schoonzussen van elkaar.

Lees meer

Midas Kadobon

De Midas Kadobon is erg populair onder de bezoekers van Midas, de bon kan namelijk bij alle winkels worden ingeleverd. Super handig toch?!

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Mia Koning

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Mia Koning. Ze is eigenaresse van Etos in Asten, Deurne en Eersel samen met haar man Ronald.

Lees meer

Volg ons op Instagram!

Volg Midas op Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en nog veel meer! Volg —> @midaswinkelcentrum

Ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen, eigenaresse van Livera gevestigd in Bladel en Asten. Ze is 49 jaar oud en sinds kort woonachtig in Tilburg.

Lees meer

Ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort, eigenaar van Pasta e Più. Ze is 27 jaar oud en woont in Eindhoven maar komt oorspronkelijk uit Asten.

Lees meer