❮ Terug naar nieuwsoverzicht

Ondernemer in de Spotlights – Yvon Blommers-Verstappen

Hallo allemaal!

Ik ben Yvon Blommers-Verstappen en ik ben 29 jaar oud. Ik ben trotse eigenaresse van Pril Geluk. Zelf ben ik woonachtig in Someren, maar breng dus veel van mijn tijd door in de winkel in Asten!

Hoe lang ben je al onderdeel van Midas?

Ruim drie jaar geleden nam ik Pril Geluk over en sindsdien ben ik onderdeel van Midas.

 

Waarom heb je destijds voor de Midas gekozen?

Hoe fijn is het dat je in Asten onder één dak, veel mooie winkels kunt vinden? Dit vind ik een groot pluspunt. Wij hebben daarnaast een mooie plek aan de buitenkant van het winkelcentrum, zodat je na openingstijd onze mooie etalage kan bekijken.

Hoe bevalt het ondernemerschap?

Het ondernemerschap bevalt heel goed! Het is een afwisselende baan en geen enkele dag is hetzelfde. Zo ben ik de ene dag bezig met inkoop, en de andere dag met administratie of leuke content bedenken voor social media. En uiteraard ben ik ook een aantal dagen in de winkel, want het contact met klanten is het allerleukste.

 

Hoe zie je de toekomst van Pril Geluk? (uitbreiden, nieuw assortiment, o.i.d.?)

Ik geloof heel erg in de kracht van stenen winkels, waar je lekker rond kunt kijken en dingen kunt passen.

Bij ons staan service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Of het nou gaat om een mooie zwangerschapsoutfit of een leuk kraamcadeau; mijn collega’s en ik denken hier graag over mee.

Ik denk dat online/social media hier een aanvulling in kan zijn; om te inspireren en te laten zien wat je in huis hebt. Hier zijn we achter de schermen altijd druk mee.

 

Wat is je favoriete product/item uit de winkel? 

Lastig, want er is zo veel leuks! Maar voor deze periode van het jaar ben ik helemaal gek op het speelgoed van Janod. Leuke cadeau items zoals puzzels, knutselspulletjes en bad speelgoed.

 

Wat is het leukste aan het ondernemerschap?

De afwisseling, de vrijheid en de mogelijkheid om mijn eigen ideeën direct uit te voeren.

 

Hoe ben je op het idee gekomen om een winkel te runnen?

Naast mijn studie had ik altijd bijbaantjes in de detailhandel en hier is mijn liefde voor deze branche ontstaan. Ik vond het altijd zó leuk dat ik eigenlijk al heel jong riep: ‘Ik wil later een winkel’.

 

Wat wisten we nog niet van Pril Geluk?

Bij Pril Geluk kun je in de winkel een kraamcadeaulijst samenstellen.

Tijdens je zwangerschap kom je dan bij ons in de winkel en stellen we een lijst samen van allerlei leuke en bruikbare cadeauartikelen. Vervolgens stel je jouw kraambezoek op de hoogte dat er bij Pril Geluk een lijstje klaar ligt, en kunnen zij een leuk cadeautje van de lijst kiezen. Ideaal toch!