Laurens Hoeben is een ambachtsman. Wie door zijn slagerij loopt zal dat direct onderkennen.
Een prachtige presentatie, zelfgemaakte vleeswaren en een uitstraling die kwaliteit uitstraalt. ”De Astense slagerstraditie in onze familie dateert al uit 1929”, aldus Laurens.
”Waar we het meest trots op zijn? Tja, waar niet op? Als ik toch iets moet nemen, zeg ik onze rauwe ham. Die maken we al tachtig jaar volgens hetzelfde recept. Maar ik zou ook onze Hoebies, die heerlijke filetlapjes, of de Peelham kunnen noemen. Allemaal eerlijke en ambachtelijke producten. ”Als Laurens Hoeben door de zaak loopt, zie je trots. Klanten kennen de slager. Willen ook graag dat hij er is. ”We hebben onze eigen slagerij, hier op het industrieterrein. Daar maken we ook producten voor andere slagerijen. Maar ik ben ook graag hier in de zaak. Ik ben ’s ochtends de eerste en ‘s avonds de laatste. Dat hoort erbij, vind ik.”
Productgroepen: Zelfgemaakte vleeswaren, vers vlees met zorg geselecteerd, dagverse salades, kant en klaar producten
Hoe ziet Laurens de toekomst van Slagerij Hoeben? Lees het interview hier!