❮ Terug naar nieuwsoverzicht

Ondernemer in de spotlights: Laurens Hoeben

Ondernemers in de Spotlights

Ik ben Laurens Hoeben en samen met Maaike Hoeben zijn wij de eigenaren van Slagerij Hoeben. We zijn 50 en 51 jaar oud en wonen natuurlijk in Asten.

 

Hoe lang ben je al onderdeel van Midas?

Vanaf 2006 zijn we al een onderdeel van de Midas. We zijn begonnen in de voormalige slagerij van Theo Coppus, in het oude gedeelte waar nu de kassa’s van de Albert Heijn staan.

 

Hoe ben je op het idee gekomen om een winkel te runnen?

Het idee om een winkel te runnen is me met de paplepel ingegoten van huis uit, ik wilde dat ook.

 

Waarom heb je destijds voor de Midas gekozen?

De keuze voor de Midas was niet zo moeilijk, wie wil er nu niet in het gezelligste winkelcentrum van Asten zitten? Voor ons is het belangrijk dat we dicht bij de Albert Heijn en de bakker zitten.

 

Hoe zie jij de toekomst van Slagerij Hoeben?

We zijn nu al bezig met het uitbreiden van het kant en klaar assortiment, zitten volop in de ontwikkeling van vega artikelen en we maken in onze werkplaats steeds meer vleeswaren voor andere slagers. Zo hopen we ons voor te bereiden op de toekomst.

 

Wat is jouw favoriete product uit de winkel?

Ik heb eigenlijk alleen maar favoriete producten in de winkel. Een van de recentste is de maaltijdsalade gerookte kip. Deze maken we dagelijks vers met natuurlijk onze zelfgemaakte gerookte kip erin!

 

Wat is het leukste aan het ondernemerschap?

Het leukste aan het ondernemerschap is dat ik aan alles wat er moet gebeuren meewerk: inkoop, productie, klanten helpen, administratie, planning en bezorging …kortom volop afwisseling!