❮ Terug naar nieuwsoverzicht

Ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Aniek Krimpenfort, eigenaar van Pasta e Più. Ze is 27 jaar oud en woont in Eindhoven maar komt oorspronkelijk uit Asten.

 

Hoe lang ben je al onderdeel van Midas?

Ik ben sinds 1 oktober vorig jaar (2018) eigenaar van Pasta e Più, dus dat is nu iets meer dan 8 maanden. In de Midas heb ik wel al  eerder gewerkt, namelijk sinds de nieuwbouw in 2011. Ik ben eerst begonnen bij La Vie Jolie en Djewel Bijoux en ben toen bij Pasta e Più aan de slag gegaan.

 

Hoe bevalt het ondernemerschap?

Heel erg goed. Het contact met klanten, werken met de producten en het koken vind ik erg leuk om te doen. Het is natuurlijk hard werken, maar dat heb ik er graag voor over.

 

Hoe ben je op het idee gekomen om een winkel te runnen?

Ik heb van tevoren 4,5 jaar gewerkt in de winkel en vond het super leuk om te doen. Toen ik ben gestopt bij Pasta e Più als bijbaan, heb ik een kantoorbaan gekregen in de marketing. Daar heb ik toen het een-op-een contact met klanten en het werken met producten heel erg gemist. Dus toen ik hoorde dat de winkel te koop kwam, voelde het eigenlijk als een kans die ik maar één keer in mijn leven zou krijgen. En die heb ik meteen genomen.

 

Wat is jouw favoriete product/item uit de winkel?

Dat is een goede vraag, ik denk dat ik dan voor de broodjes ga. Mijn favoriete broodje wisselt eigenlijk elke week. Op dit moment is dat broodje porchetta, een broodje met gebakken en gegrild speenvarken met aioli en een gebakken uitje.

 

Hoe zie jij de toekomst van Pasta e Più?

Op dit moment ben ik aan het bekijken welke kant ik op zou willen. Ik merk dat ik het werken met verse producten heel erg leuk vind. Steeds vaker maak ik hapjes voor feesten en partijen en ook het opmaken van mooie  antipasti schalen vind ik erg leuk om te doen. Maar ook catering op locatie behoort tot de mogelijkheden bij Pasta e Più. Daar zou ik me nog meer op willen focussen.

 

Wat is het leukste aan het ondernemerschap?

Wat ik het leukste vind, is dat je alle ideeën die je hebt ook direct kun uitvoeren. Als je voor een baas werkt moet je bijvoorbeeld vaak toestemming vragen en duurt het vaak lang voor er knopen worden doorgehakt. Ik kan als ik iets leuk vind of denk dat iets gaat  werken het gelijk uitvoeren. Ook zie ik dan meteen of het werkt of niet. Het leukste aan deze winkel vind ik het koken, met eten en lekkere producten bezig zijn.

 

Wat weten we nog niet van Pasta e Più?

Veel mensen weten niet dat je bij ons terecht kunt voor hapjes. We hebben bijvoorbeeld luxe amuse hapjes die je per stuk voor een feestje kunt bestellen. Ook kunnen klanten in de winkel terecht voor een heerlijk kopje koffie, vers belegd broodje of een salade. Broodjes kunnen ook vooraf telefonisch besteld worden, dan liggen ze vaak al tien minuten later voor je klaar. Bedrijven kunnen ook broodjes af komen halen, maar we kunnen ook op locatie een luxe bedrijfslunch komen verzorgen. Ook catering aan huis behoort bij ons tot de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een lunch of diner, waarbij we er natuurlijk voor zorgen dat alles mooi is aangekleed. We zorgen dan eigenlijk voor alles, zoals borden en bestek, maar ook eventueel tafels en stoelen kunnen geregeld worden.

 

Voor meer informatie over Pasta e Più ga naar: /https://www.pasta-e-piu.nl/