❮ Terug naar nieuwsoverzicht

Ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen

Deze maand bij ondernemer in de spotlights: Hetty Teuwissen, eigenaresse van Livera gevestigd in Bladel en Asten. Ze is 49 jaar oud en sinds kort woonachtig in Tilburg.

 

Hoe lang ben je al onderdeel van Midas?

In september wordt dat 2 jaar.

 

Waarom heb je voor de Midas gekozen?

Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat je in het huidige Retail landschap veel sterker staat als je kennis, vakmanschap maar ook evenementen en een stuk marketing met elkaar deelt en dat samen uitstraalt naar de klant. Denk dan ook aan onze gezamenlijke openingstijden. Samen zijn we vele malen sterker, duidelijker én daardoor aantrekkelijker voor onze grote klantenkring uit Asten en omgeving.

 

Hoe bevalt het ondernemerschap?

Inmiddels ben ik alweer 7 jaar zelfstandig ondernemer. Ik geniet hier werkelijk elke dag weer van. Geen dag is hetzelfde, steeds weer nieuwe uitdagingen en kansen. En ik mag dat zelf, en met mijn teams, allemaal aanpakken!

 

Hoe zie jij de toekomst van Livera?

Livera heeft heel bewust gekozen voor een duidelijke visie, een visie die afwijkt op wat men tegenwoordig vaak ziet op social media. Daarmee onderscheiden wij ons. Dat uit zich in ons merkenaanbod en uitgebreide assortiment, in onze marketing en onze klantenbenadering. Het is dan ook ontzettend leuk dat we daar zo heel veel positieve reacties op krijgen van onze klanten.

Livera is echt een merk voor vrouwen. Voor alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera staat voor echte schoonheid. Livera vindt dat vrouwen mogen zijn wie ze zijn, zonder zichzelf te bedekken of weg te stoppen. Pas dan krijgt ware schoonheid de kans om te stralen, zowel van binnen als van buiten. Wat vrouwen soms zien als hun imperfecties of onzekerheden, maakt hen juist bijzonder en uniek. Livera vindt het belangrijk dat vrouwen zichzelf zijn, trots zijn op wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Zonder dat dit beeld wordt bepaald door sociale media.

 

Wat is jouw favoriete product/item uit de winkel?

Onze prachtige, uitgebreide badcollectie! Wist je dat Livera de grootste badcollectie van Nederland heeft? Dat wij prettig samenwerken met vele grote merken? En of je nu cup A of G hebt, voor elke vrouw hebben wij iets passends in ons assortiment. Of je het mooi vindt? Dat kun je geheel vrijblijvend zelf komen bekijken ?

 

Wat is het leukste aan het runnen van deze winkel?

Er is geen product zo mooi om te verkopen als lingerie. Wij krijgen alle soorten vrouwen in de winkel, oud, jong, cup A t/m cup H, noem maar op. Vrouwen geven zich werkelijk bloot bij ons, wij mogen zo dichtbij komen. Wij zien en voelen hun kwetsbaarheid en zullen dat dan ook nooit beschamen. Dat mogen doen voelt nog elke dag als een cadeautje!

 

Hoe ben je op het idee gekomen om een winkel te runnen?

Dat is een lang verhaal maar ooit (in de jaren 90) ben ik begonnen in de confectie in combinatie met lingerie. Daar heb ik de liefde voor ons vak gekregen maar zeer zeker ook geleerd. Pas nadat mijn jongste kind naar de middelbare school ging kreeg ik de ruimte om naar eigen inzicht te gaan ondernemen. Dat het een lingeriewinkel moest worden is nooit een punt van discussie geweest.

 

Wat wisten we nog niet van jou?

Ik denk dat de meeste mensen niet weten dat ik binnen Livera BV als voorzitter van de marketing-commissie samen met enkele collega-ondernemers binnen een enthousiast marketingteam mijn steentje bijdraag aan de marketingplannen en uitingen op landelijk niveau. Daarmee zetten wij ons als Livera stevig in de markt en dat maakt mij trots op ons bedrijf!