❮ Terug naar winkels

Hema

Op 4 november 1926 opende de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, kortweg HEMA, de eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Een warenhuis voor de gewone man waar producten werden verkocht voor eenheidsprijzen van 10, 25 en 50 cent.

Vanaf de eerste dag stond HEMA voor eenvoud duidelijkheid kwaliteit en eerlijkheid. Al voor het woord ”huismerk” werd uitgevonden maakte HEMA alle artikelen al zelf. 100% HEMA. Gewone dingen bijzonder maken dat maakt HEMA bijzonder en toch zo gewoon.

Het assortiment is te breed om op te noemen en loopt van ondergoed tot fietsbanden en van koekjes tot bestek. Naast de versgroepen vleeswaren, kaas, brood en gebak is de lunchroom een druk bezochte plek waar veel klanten genieten van een lekkere kop koffie of een heerlijk vers broodje.

Samen met een team enthousiaste medewerkers doen Ingrid en Bart van Eijk elke dag hun best om het leven van hun klanten gemakkelijker en leuker te maken.

E C H T  H E M A !

Productgroepen: ondergoed, kleding, make-up, linnengoed, lekkernijen, huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen, fietsen, fotoproducten

Adresgegevens

Markt 10
5721 GE Asten
0493 692545
www.hema.nl

Midas plattegrond

Impressie Hema