midas_border
❮ Terug naar winkels

Brainwash Kappers

Brainwash is sinds januari 2012 in de Midas gevestigd. Daardoor kunnen de klanten genieten van een fijne haarbehandeling in een prachtig nieuw pand, dichtbij andere winkels en tussen winkelend publiek. Floor Maas werkt al vele jaren bij Brainwash en heeft de taak als salonleiding op zich genomen.

Bij Brainwash kun je tussen de ruime openingstijden terecht om je haar te laten wassen, knippen, stylen, verven en noem maar op. “We werken alleen zonder afspraak en hebben langere openingstijden dan veel andere salons. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, maar de service en kwaliteit zijn daardoor niet minder.”

Floor vertelt enthousiast: “Mijn collega’s en ik vinden het super om bij Brainwash te werken, omdat het ons de mogelijkheid geeft te doen waar we goed in zijn: mensen blij maken met mooi haar. Van jong tot oud, iedereen kan bij ons terecht. De sfeer is altijd goed en gezellig in onze salon. Bij Brainwash staat kwaliteit centraal, kom eens voor een behandeling bij ons in de salon, zodat wij je tevreden de deur uit kunnen laten gaan!”

De salon van Brainwash kappers is toegankelijk vanaf de buitenzijde van de Midas. Hierdoor kun je gemakkelijk naar de kapsalon tijdens de ruime openingstijden.

Productgroepen: kapper, haarproducten

Adresgegevens

Prins Bernhardstraat 6-B
5721 GC Asten
073 5482233
www.brainwash-kappers.nl

Midas plattegrond

Impressie Brainwash Kappers

midas_border