❮ Terug naar nieuwsoverzicht

Ondernemer in de spotlights: Daisy Linders

Ondernemer in de Spotlights

Mijn naam is Daisy Linders, eigenaresse van Deezz Menswear. Ik ben 51 jaar en woon samen met mijn man Erik en drie zonen Bob, Cas en Thijs in Ommel.

 

Hoe lang ben je al onderdeel van Midas?

Sinds augustus 2011, dus ik ben inmiddels alweer ruim 8 jaar gevestigd in de Midas.

 

Waarom heb je voor Midas gekozen?

Ik heb destijds voor Midas gekozen omdat ik daar een mooi plekje vond aan de buitenzijde, met een etalage om mijn collectie te laten zien. Ook geloof ik in de kracht van het winkelcentrum omdat we daar met een grote diversiteit aan winkels zitten, waardoor het aantrekkelijk is voor de consument. Door het open karakter heb je ook leuk contact met collega-ondernemers.

 

Hoe bevalt het ondernemerschap?

Het ondernemerschap bevalt mij heel goed en het is nooit saai. Er zijn altijd nieuwe uitdagingen waar je voor komt te staan, die je dan weer tot een goed einde moet brengen. Dit zou ik natuurlijk nooit kunnen zonder mijn twee lieve collega’s Petra en Pieternel.

 

Hoe zie jij de toekomst van Deezz Menswear?

Ik zie de toekomst positief tegemoet, want ondanks alle ontwikkelingen op internet geloof ik echt in de kracht van een stenen winkel. Kleding op een foto ziet er altijd heel mooi uit maar ieder kledingmerk heeft zijn eigen pasvorm. Wij weten vaak toch weer leuke combinaties te maken, afgestemd op de persoon die we voor ons zien. Geen enkel figuur is hetzelfde en dat is ook meteen onze uitdaging om iedereen tot zijn recht te laten komen in een mooie outfit. Daar ligt onze kracht.

 

Wat is jouw favoriete product uit de winkel?

Mijn favoriete product is de spijkerbroek. We hebben hierin een heel uitgebreid assortiment met heel veel keuze in wassing en pasvorm, waardoor er voor iedere man wel iets bij zit.

 

Wat is het leukste aan het ondernemerschap?

Het allerleukste aan het ondernemerschap vind ik het contact met mensen, dit zijn natuurlijk de klanten, maar ook leveranciers en mijn collega’s.

 

Hoe ben je op het idee gekomen om een winkel te runnen?

Het idee om een winkel te runnen is niet op 1 dag ontstaan, daar was ik al jaren mee bezig. Steeds maar weer was ik plannen aan het maken en van alles aan het uitzoeken. Altijd was er wel een reden om het niet te doen. Op een gegeven moment zei mijn man: het wordt tijd dat je je plannen eens gaat uitvoeren. Dus hij heeft mij een zetje in de goede richting gegeven en toen is het balletje aan het rollen gegaan.

 

Wat wisten we nog niet van Deezz?

Wij hebben sinds vorig jaar een spaarsysteem waarbij onze klanten kunnen sparen voor leuke cadeautjes!

 

Kijk op www.deezz-menswear.nl voor nog meer informatie over de winkel of neem een kijkje in de ”stenen” winkel van Daisy.