❮ Terug naar winkels

Telecombinatie Asten

In het telecomlandschap zijn zo veel keuzes en mogelijkheden, maar natuurlijk verschilt de juiste telefoon of het juiste abonnement per persoon. Dat weten ze bij Telecombinatie Asten.

 

Daar krijg je persoonlijk advies van de gespecialiseerde en onafhankelijke verkopers: sim-only, een abonnement met toestel of een prepaidkaart.

Wim van der Schoot benaderde Thijs van Rooij met de vraag om samen een Telecombinatie winkel te openen in Asten. Wim had al een winkel in Deurne en Thijs werkte zelf bij een andere telecomwinkel. In de Midas kwam een mooie ruimte vrij, dus was de keuze gemakkelijk. “Een eigen winkel zat ook bij mij altijd al in de plannen”, vertelt Thijs. “Telecombinatie Asten opende op 1 december 2011 en inmiddels zijn Telecombinatie Deurne en Telecombinatie Gemert ook een feit.”

De verkopers van Telecombinatie Asten zijn volledig gespecialiseerd en geheel onafhankelijk. Thijs legt uit: “We verkopen alle Nederlandse netwerken en alle soorten toestellen en merken. Omdat we met drie winkels groot kunnen inkopen, hebben we ook scherpe prijzen.” De prijzen zijn gelijk met de prijzen op internet, maar in de winkel wordt je nieuwe telefoon netjes voor je ingesteld en kun je ook altijd gebruik maken van de na-service. Wanneer je telefoon defect is, krijg je zelfs een leentoestel mee in de tijd dat jouw telefoon is opgestuurd.

Productgroepen: telefoons, abonnementen, accessoires.

Een jongensdroom die uitkomt? Lees het verhaal van Thijs hier!

Adresgegevens

Markt 10
5721 GE Asten
0493 690026
www.telecombinatieasten.nl

Midas plattegrond

Impressie Telecombinatie Asten