Winkelen nabij Deurne; kom naar Midas Winkelcentrum in Asten

Zin om te winkelen in Deurne? Al op een klein kwartiertje rijden vanuit Deurne vindt u het dorpje Asten, waar Midas Winkelcentrum gevestigd is. U vindt verschillende winkels om gezellig te winkelen. Hopelijk zien we u snel!

23 winkels onder één dak in Asten, niet in Deurne

Welkom bij Midas Winkelcentrum! Laat u verrassen door de diversiteit aan winkels. Met maar liefst 23 winkels onder één dak is er voor ieder wat wils. U kunt terecht voor de dagelijkse benodigdheden maar ook om gezellig te shoppen. Landelijke bekende formules zoals Albert Heijn, HEMA, Subway, Primera en Etos wisselen elkaar af met unieke, lokale winkeltjes die nergens anders gevestigd zijn.

Ook voor een kopje koffie, heerlijke lunch, stukje gebak of diner bent u aan het juiste adres.

Gratis parkeren voor deur en winkelen bij Midas of betaald parkeren in Deurne?

In het centrum van Deurne moeten bezoekers (bijna overal) betaald parkeren, in Asten niet! We besteden dat geld toch veel liever aan een kop koffie?!

Midas beschikt over een eigen parkeerterrein met 150 gratis parkeerplaatsen, recht voor de hoofdingang. Het parkeerterrein bevindt zich in de blauwe zone, dus gebruik van een parkeerschijf is verplicht. U kunt met de parkeerschijf 2 uur gratis parkeren.

Het terrein is bereikbaar vanaf de Tuinstraat en Burgemeester Frenckenstraat. Mocht u geen parkeerschijf hebben dan kunt u deze kopen bij de infobalie van Albert Heijn of bij Primera.

Bekijk hier de parkeeregels als u toch gaat winkelen in Deurne. www.deurne.nl/parkeren in deurne

Activiteiten en meer

Tijdens koopzondagen en feestdagen organiseert Midas leuke acties en activiteiten. Deze worden gratis aangeboden en mede mogelijk gemaakt door de ondernemers van Midas. Kijk voor aankomende evenementen en meer informatie op de pagina Koopzondagen.

Ook handig!

Bekijk onze Openingstijden en graag tot snel!