midas_border

Aanstaande zondag is het koopzondag

❮ Terug naar winkels

Livera

Onze missie is dat wij vrouwen gelukkiger willen maken door te laten zien, dat mooie, verleidelijke en functionele bodyfashion voor iedere vrouw bereikbaar is, voor ieder figuur en elk moment.

Trots zijn we op onze merkwaarden: expertise, verleidelijk, persoonlijk en gemak. Wij streven er naar vrouwen met de juiste vakkennis en goed advies te voorzien van de beste service. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding willen wij vrouwen voorzien van elegante, uitdagende en sexy lingerie, waardoor een vrouw zich zeker voelt. Want wie mooie en goed passende lingerie draagt, voelt zich beter en straalt dit ook uit.

Wij bieden een wisselende collectie in lingerie-, nacht en badmode. Onze eigen merken worden in-huis ontworpen door vakkundige stylisten en bieden veelzijdige lingerie voor elke vrouw, met elk figuur voor ieder moment. Naast ons eigen merk Livera, bieden wij ook andere bekende merken aan als Chantelle, Passionata, Femilet, Felina, Anita, Triumph, Maidenform, Sloggi, Pastunette, Sunflair en Beachlife.

Met onze toonaangevende merken zijn we de beste merkenspeciaalzaak van Nederland in de bodyfashion. Livera heeft altijd de juiste BH voor elk moment en voor elke vrouw!

Ontdek onze persoonlijkheid, gastvrijheid en service in onze winkel!

Maak kennis met Hetty! Lees hier het hele interview van Ondernemer in de Spotlight

Adresgegevens

Markt 10
5721 GE Asten
0493-745187

Midas plattegrond

Impressie Livera

midas_border