midas_border
❮ Terug naar nieuwsoverzicht

De hele dag thuis? Dit zijn de beste tips tegen verveling!

 

Ouderwetse gezelligheid

Haal zoals vanouds de spelletjes op tafel en ga gezellig met je familie een spelletjesavond houden. Of ga lekker puzzelen. Een ontspannen avond gegarandeerd!

Nog op zoek naar een nieuwe puzzel? Bij Primera Asten hebben ze legpuzzels voor jong en oud.

 

Experimenteer met je kookkunsten

Probeer eens dat recept dat je al zo lang wil uitproberen, bak je favoriete koekjes of probeer zelf iets te maken met de spullen die je nog in huis hebt liggen. Bewaar meteen het recept in je eigen kookboek.

 

Clean it up

Geef je huis een flinke opknapbeurt en ruim de boel eens op. Lap je ramen, zoek je kledingkast uit of gooi het over een andere boeg en knap je muren op met een nieuw kleurtje. Of ga een langs bij Hema en Huysluk voor nieuwe woonaccessoires.

 

Leer iets nieuws

Met al deze extra tijd kun je weer iets nieuws leren. Probeer bijvoorbeeld een online cursus over een onderwerp dat je interessant vindt of begin een nieuwe hobby.

 

Zoek elkaar op, maar dan online

Dat je de hele dag thuis zit hoeft niet te betekenen dat je geen contact kan hebben met anderen. Bel die vriendin die je al een tijdje niet hebt gesproken, of spreek je dierbaren via Facetime of Skype.

 

Lees een boek

Pak eindelijk dat boek dat je al zo lang wil lezen, of pak er eentje die je nog in de kast hebt staan. Begin met het lezen van het eerste hoofdstuk en kijk hoe ver je komt, dan vliegt de tijd zo voorbij.

 

Help een ander

Vraag aan kennissen of je boodschappen voor ze kan doen, help een van je vrienden met een klusje die ze niet zelf kunnen doen of stuur een kaartje aan iemand om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Probeer op jouw manier iemand te helpen die het nodig heeft.

 

Me-time

Nu je thuis bent, heb je eindelijk meer tijd voor jezelf. Zet je favoriete serie of film op en plof lekker op de bank met je favoriete eten of snacks.

Extra tip: Wil je jezelf helemaal verwennen? Le Yuzu en Pasta e Più bezorgen nu tijdelijk. Ga voor meer informatie naar https://www.pasta-e-piu.nl/ en https://www.leyuzu.nl/bezorgen-en-afhalen

 

Blijf actief

Ga lekker buiten wandelen of hardlopen alleen of met een vriend(in) (natuurlijk wel op gepaste afstand). Of blijf binnen en doe een thuis training. Op YouTube vind je allerlei trainingsvideo’s die je makkelijk in je woonkamer kunt doen.

Kortom genoeg redenen om je niet te vervelen de komende weken. Succes!

 

midas_border