midas_border
❮ Terug naar nieuwsoverzicht

Bijzondere ondernemers acties

In een tijd waar een bezoek aan een winkelcentrum niet vanzelfsprekend is, zorgen onze ondernemers ervoor dat je niks tekort komt. Zo hoef je ook nu je favoriete producten niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de mooie initiatieven van de lokale ondernemers.

 

Albert Heijn Asten

Albert Heijn Asten houdt van maandag t/m vrijdag tussen 7.00-8.00 uur ’s ochtends een boodschappenuurtje voor ouderen. Daarnaast krijgen klanten die werkzaam zijn in de zorg op vertoon van hun werkgeversbadge voorrang als er een wachtrij buiten de winkel is.

Deezz Menswear

Deezz Menswear zorgt ervoor dat je niet de deur uit hoeft voor leuke kleding, zij bezorgen namelijk aan huis. Ook is er een mogelijkheid om alleen te shoppen in de winkel. Voor meer informatie bel naar 0493-699888 of stuur een mailtje naar info@deezz-menswear.nl.

Bril 88

Brill 88 geeft de mogelijkheid om lenzen voor het komende halfjaar aan de balie op te komen halen. Als je daarvoor niet in de gelegenheid bent kunnen deze ook thuis gestuurd worden. Bel voor meer informatie naar 0493-696133 of stuur een mail naar info@bril88.nl.

Bakkerij Broekmans

Bij Bakkerij Broekmans zorgen ze ervoor dat er altijd voldoende brood op voorraad is in de winkel. Wil je liever iets specifieks hebben? Bel dan even naar 0493-696044 en ze leggen het voor je opzij. Ook is het mogelijk om de producten te bestellen op www.bakkerijbroekmans.nl.

Etos Asten

Etos biedt de mogelijkheid om je boodschappen te bestellen. Je hoeft alleen  maar te bellen naar 0493-694575, ze zetten de bestelling klaar en je kan zo de producten komen halen in de winkel.

Slagerij Hoeben

Ook bij Slagerij Hoeben hoef je je favoriete producten niet te missen als je liever thuis blijft. Ze bezorgen namelijk thuis. Bel voor een bestelling naar 0493-691552.

Telecombinatie

Telecombinatie Asten zorgt ervoor dat zelfs in deze tijd je nog steeds dezelfde service krijgt zoals je van ze gewend bent. Het is mogelijk om een telefonisch consult te voeren of bestel de producten in de webshop www.tconline.nl.

Pril Geluk

Pril Geluk is een aantal dagen per week open. Ga je toch liever niet de deur uit? Dan is er ook een mogelijkheid om items thuis te laten bezorgen. Bij interesse kun je bellen/appen naar 0493-695806.

Pasta e Più

Pasta e Più zorgt ook in deze tijden voor heerlijke maaltijden en hapjes zoals kazen, vleeswaren en antipasti. Er is een mogelijkheid om deze af te halen of te laten bezorgen. Honger gekregen? Bel 0493-693238 of neem een kijkje op www.pasta-e-piu.nl.

Subway Asten

Bij Subway Asten kan je nog steeds terecht voor vers belegde broodjes, salades en cookies. Het is mogelijk om de broodjes af te halen of bel 0493-221007 om je favoriete subs te laten bezorgen.

Baboba Organic Luxury

Bij Baboba hoef je niet het huis uit, om je favoriete producten in huis te hebben. Ze bezorgen namelijk boven de €15 gratis in Asten, maar ook buiten Asten is de bezorging bij besteding van €45 gratis. Ze helpen je graag verder via WhatsApp 06-26290641 of stuur een mailtje naar info@baboba.nl.

Le Yuzu

Ook thuis kun je genieten van de heerlijke gerechten van Le Yuzu. Het is mogelijk om de gerechten af te halen, maar ze kunnen ook thuis bezorgd worden. Neem een kijkje op www.leyuzu.nl/bezorgen-en-afhalen voor meer informatie of bel naar 06-45477433 om de gerechten telefonisch te bestellen.

Shake -it

Shake -it komt met een bijzonder concept genaamd: de pas-tas. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven welke maat je draagt, en wat voor kledingstukken je graag wilt passen. Ze brengen de goed gevulde pas tas bij je thuis en halen het de volgende dag weer op. Interesse? Ze zijn bereikbaar op 0493-692525.

 

midas_border