Midas bestaat 50 jaar!

Op 27 oktober 1971 opende Midas voor het eerst haar deuren. Dit jaar bestaan we dus al 50 jaar!

Het hele jaar zullen er leuke acties en activiteiten plaatsvinden om dit te vieren! We hopen in de week van 27 oktober groots uit te pakken met een fantastische feestweek! Op deze pagina zullen de activiteiten worden gecommuniceerd. Dus… feest je met ons mee?!

Jubileumfeest

Op zondag 17 oktober start het jubileumfeest bij Midas. Tijdens de koopzondag trappen we af met o.a. het Rad van Fortuin.

Daarnaast vieren we feest op woensdag 20, zaterdag 23 oktober en in de herfstvakantie zijn er van maandag 25 t/m zaterdag 30 oktober ook leuke activiteiten, uitdeelacties en live entertainment.

De activiteiten zijn tussen 13 en 17 uur. Bekijk hieronder het volledige programma.

Programma 50 jaar Midas

 

Hey Vlogger!

We hebben een leuke challenge voor je. Midas winkelcentrum bestaat 50 jaar en wij vinden het leuk als jij daar een vlog over maakt. De leukste inzending wint een GO PRO. Doe mee en laat ons de Midas door jouw ogen zien!

Je vlog mag maximaal 3 minuten duren en moet het thema 50 jaar Midas laten zien. Je mag filmen door het hele winkelcentrum en we zien graag je favoriete winkel. Ook kun je gebruik maken van de vlog-spots en selfie-spots.

Wij kunnen niet wachten om je video te zien! Maak het uniek, leuk en verrassend, laat ons Midas zien vanuit jouw perspectief.

Hoe doe je mee?

Vlog challenge spelregels