midas_border
❮ Terug naar nieuwsoverzicht

Happy Valentine! De leukste Valentijn cadeau ideeën

 

 1. Persoonlijke boodschap

Niks is leuker dan een persoonlijke boodschap op Valentijnsdag! Bij Primera vind je de leukste Valentijnskaarten in klein en groot formaat. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras jouw Valentijn met een bijzondere kaart.

 

 

2. Gek op bloemen!

Iedereen is blij met bloemen toch? Rozen scoren natuurlijk altijd goed! Maar… je kunt ook je eigen boeket samenstellen bij Flowers met de favoriete bloemen van jouw Valentijn. Dan zit je helemaal goed!

 

3. Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en dat verandert op 14 februari niet. Pasta é Più heeft deze heerlijke borrelplankjes voor een geslaagde Valentijnsdag. Een wijntje erbij en je Valentijn is compleet.(Psssst…Pasta e Più verloot voor Valentijnsdag een van deze heerlijke borrelplankjes op haar Facebookpagina)

Wil je gaan voor een zoet cadeautje? Bij Bakkerij Broekmans heb je dit lekkere chocoladetaartje. Kies zelf je favoriete smaken of maak een keuze uit de vele Valentijn pakketten. Of kom eens langs bij Hema voor deze heerlijke XL doos met chocolade en een fles met kleine hartjes marshmallows!


 

 

4. Cadeautips

Wil je graag een cadeau geven maar weet je niet goed wat? Bij Etos hebben ze verschillende geuren waar iedereen vrolijk van wordt. Het wordt ook nog eens leuk ingepakt.

Baboba heeft al speciale Valentijns pakketten klaar staan. Daarnaast loopt er een actie waarbij het 2e product van JANZEN met 50% korting te verkrijgen is. Heerlijke geuren voor jezelf of voor in huis.

Het perfecte cadeau nog niet gevonden? Bij Livera hebben ze deze mooie push-up bh voor maar € 34,99.

 

 

5. Avondje op de bank

Geen zin om Valentijn heel uitgebreid te vieren? Dan is dit dekentje van Huysluk perfect voor een gezellig avondje op de bank. Met een leuke romantische film erbij is je avond compleet.

 

 

midas_border